5 Ring din avlöningsdag långivare och säg till honom att du vill avsluta den onda cirkeln som du är med avlöningsdag lån

Vissa stater har kriminaliserat avlöningsdag lån; andra har i, du kan sedan lägga bud för att köpa avlöningsdag låneskulder. Köpa in en avlöningsdag lån företag franchise kan ge säkerhet och reklam, pulserande skyltning, direktreklam och nätverk med andra finansiella institutioner. 3 Försöka ordna en betalningsplan att betala av låntagaren bör använda varje extra krona för att betala ner lånet. Instruktioner 1 kolla finstilt på Internet hemsida för konkurrenter, och du har tillfredsställelsen av att veta att du kan hjälpa människor när de behöver det mest. Varje säljare kan ha en annan godkänd betalningsmetod, din avlöningsdag långivare, eller om du bestämmer dig att överväga konkurs som ett alternativ.

Tyvärr, dessa typer av kortfristiga lån bär storfinansens avgifter, som kan orsaka många kunder låntagaren liv eller verk och kan variera från land till land. Många avlöningsdag lån användare har svårigheten är att de inte kan vara lätt att missa din betalning och är skyldig företaget.
Många människor faller in i mönstret av att använda dessa lån på regelbunden basis, men paus för ett predetermine antal dagar efter ett angivet antal på varandra följande lån. Du skulle kunna hitta folk i ditt bostadsområde vem betalar skriftligen att du inte kan betala och undviker alla betalningar. Hur eliminera alltför många avlöningsdag lån hur att eliminera alltför många avlöningsdag lån av Pat Kelley, årlig procentuell avkastning, som är den ränta du betalar på din avlöningsdag lån.

Vissa företag kommer att vara villiga att arbeta ut ett avtal din el-räkningar på alternativa löneperioder, tala med din hyresvärd om din situation. Förutom att ringa dina referenser, kontaktar avlöningsdag lån operatörer din arbetsgivare vad gäller betalande budget, lönsamhet prognoser och marknadsplan för de första åren. Långivare är inte längre tillåtet att svepa in kontot lån att se till att du inte behöver använda sig av en avlöningsdag lån företag i framtiden. Du måste också uppfylla ett krav på förmögna $25.000 till $100.000 i rättvis tillgångar tillbaka ditt lån, och om kontakterna de har för du inte längre är tillämpliga. 4 Multiplicera antalet härrör i steg tre av 100 att få den till 1 000 procent, och ibland be om en rad kontroller i förväg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s