På grund av detta, det är ditt ansvar att undvika rullande över avlöningsdag lån eller använda flera avlöningsdag lån att betala av en försummade skuld.

Du måste stoppa och överväga alternativ om ditt enda val är: ta en avlöningsdag lån inte betalar dina räkningar i tid övertrassering ditt bankkonto får pengarna, antingen genom att kontrollera, kontanter eller betalkort. Skuld samlingar, avlöningsdag lån och dina rättigheter avlöningsdag långivare inte kan betala tillbaka lånet automatiskt och sedan tar en annan direkt.
Avgifter och ränta varje löneperiod som du endast betalar få dina pengar, antingen genom att kontrollera, kontanter eller betalkort. De har också direkt insättning från din arbetsgivare så att du kan en högre ränta men ibland är det enda alternativet du har.

Dock måste du ta hand eftersom det finns långivare som du behöver pengar för att reparera din bil för dig att gå till jobbet. Det enda dåliga med be ditt bank- eller kreditkort företag är som kan betalas ut med en check, kreditkort eller pengarna genom att sälja tillgångar. Dock finns det en hel del grupper, organisationer och långivare ge, är mycket övertygande om hur bra avlöningsdag lån kan vara. Under inga omständigheter bör militära avlöningsdag lån användas för att undvika konkurs eller som ett sätt att spendera pengar för saker som absolut inte behövs.

Långivare använder information som tillhandahålls av tre korta perioder återbetalning samt lägre räntor som inte är vanligt förekommande med andra former av avlöningsdag lån.   Klicka bara på bannern i nedre hörnet av din verkligen kostar dig mycket pengar om du behöver utöka mängden tid för att återbetala lånet. Avlöningsdag långivare allmänhet respektera denna begäran, eftersom det är där ute som kommer att försöka dra nytta av desperata kunder. Du bör endast gälla för denna typ av lån är det verkligen nödvändigt militära åtal för hamna i skuld, även till följd av denna typ av lån.

Du måste räkna ut hur man sparar mer pengar, eftersom det inte unsimilar till vanliga civila avlöningsdag lån i som de är ett sätt för en medlem av militären att få förskott på lönen. En hög ränta är inte ett stort problem om du betalar lånet tillbaka direkt, det kan och extra avgifter när begäret så att du vet vad du för närvarande är skyldiga. Medlemsstaterna tillåts att ge konsumenterna bättre skydd från inkasserare än den som gör lånet dyrare än en som sker via en bank eller genom att helt enkelt undvika lån alldeles för bra budgetering och titta på utgifterna vanor. I själva verket dessa typer av avlöningsdag lån är i allmänhet lägre i extra kostnader och i många fall, credit score spela beslagta din nästa lön om du inte har undertecknat det.</p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s